Har du brug for hjælp?

Vi har lavet en række vejledninger til dig, som vi håber kan hjælpe dig på rette vej.

Hjælp


  1. Du logger ind ved at klikke på “Log ind” i toppen af siden. Herefter skal du indtaste dine oplysninger.
  2. Har du glemt dit password, kan du få tilsendt et nyt her. Du skal blot klikke på “Glemt password” og indtaste din e-mail.
  1. Du skal være logget ind for at kunne oprette en hytte.
  2. Når du er logget ind, skal du klikke på “Tilføj” i toppen af siden, eller “Tilføj hytte” i menuen.
  3. Herefter vil du blive præsenteret for produktsiden. Her skal du vælge det abonnement du ønsker.
    Klik på det ønskede abonnement for at komme videre.
  4. Efter du har valgt abonnement, er det nu tid til at udfylde informationer om din hytte.
  5. Efter det er gjort, skal du indtaste dine oplysninger ifm. købet.
  6. Klik på “Gå til betaling”. Det sender dig videre til QuickPay for at betale. Her skal du bruge dit betalingskort for at udføre betalingen.
  7. Indtast dine kortoplysninger og klik på “Opret abonnement”.
    Herefter vil du modtage en bekræftelse pr. e-mail.
    Din hytte vil blive synlig på siden inden for en time.

Prisen for at have sin hytte på hjemmesiden, er 280 kr. pr. år, inkl. moms.

Ønskes der hjælp til oprettelse, koster det 299 kr.

  1. Du skal være logget ind for at kunne opsige dit abonnement.
  2. Klik på “Profil” i menuen.
  3. Herefter skal du klikke på “Se mine ordre”.
  4. Fra siden “Min konto” skal du vælge “Abonnementer”.
  5. Her vil du se en liste af abonnementer(hvis du har haft flere), samt informationer om abonnementerne.
  6. Klik på “Vis” for at vælge det abonnement du ønsker at opsige.
  7. Klik på “Annuller” for at annullere abonnementet.

    OBS: Dit abonnement vil forblive aktivt i perioden som er betalt for.
  1. Du skal være logget ind for at kunne redigere din hytte.
  2. Klik på “Min hytte” i menuen.
  3. Klik på blyanten for at redigere hytten.
  1. Du skal være logget ind for at kunne redigere din hytte.
  2. Klik på “Min hytte” i menuen.
  3. Klik på krydset for at slette hytten.
    OBS: Ønsker du at fjerne din hytte, skal du huske at opsige dit abonnement. Opsiger du dit abonnement, fjernes hytten automatisk.