Udlejning 2.200 kr. pr. døgn - Privat arrangement(undtagen fest), Skole. virksomheder. institutioner o.lign., Spejder/FDF-brug
250 m² 50 Sovepladser 7 Toiletter
 
 Tilføj til favorit
Print

Hovedhuset indeholder, nyt køkken, fryser, køleskabe, opvaskemaskine, induktions komfur, masser af køkkengrej, pænt porcelæn og bestik, til godt 50 personer. Der er plads til 60 personer i det store lokale. Der må max sove 50 personer i huset. Der er handicaptoilet, toiletter for drenge og piger, med 3 toiletter hvert sted, samt vaskekumme og bad. der er 2 “tanterum”, med plads til 2 personer i hvert rum. på 1. sal er der 2 soverum med madrasser og plads til ca 45 personer.

Der findes også en nyere bjælkehytte på grunden, som opvarmes med brændeovn, her er der ikke el og vand, men hyggeligt og plads til ca 10 sovende.

Der findes flere lejrpladser på grunden, brænde og rafter i raftegården. Der må opstilles telte på lejrpladserne, men helst ikke på boldbanen, lige som der heller ikke må graves huller på boldbanen. Uden dørs højtalere, der er til gene for naboerne, må ikke benyttes.

Prisen for leje af hovedhus, er kr. 2200,00 pr døgn (kun hele døgn) Depositum kr. 2000,00, rengøring (obligatorisk) kr. 1100,00, el kr. 3,00 pr kW.

Hvis det kun er lejrpladserne der ønskes, er grundprisen, kr. 250,00 og kr. 25,00 pr. døgn pr. deltager. Kr. 250,00 for rengøring af toiletter. Ved sådanne lejemål, er der adgang til vaskerum og toiletter,  (drenge og piger, med 2 toiletter hvert sted), koldt brusebad, køleskab, fryser og stålkøkkenbord med rindende vand, brænde og rafter.

Grunden er på ca. 5 tdr. land, eller ca. 3 hektar, eller ca. 30.000 kvm.

 

med vand, brænde og rafter.

Kort

Strandbakken 82, Klinteby, 4736 Karrebæksminde

Lignende hytter

Udlejning

Birkely

Birkely ligger i dejlige, rolige omgivelser ude på landet... Se mere

2.300 kr. pr. døgn
Udlejning

Elveren

Elveren er en hytte beliggende centralt i Hammer Bakker,... Se mere

2.700 kr. pr. døgn
Udlejning

Strandgården

Bookning foretages direkte på Strandgårdens hjemmeside Ejes af: Ungdomsringen... Se mere

Kontakt udlejer